Uncategorized
Új tagjaink köszöntése a Gellért-hegyen

Új tagjaink köszöntése a Gellért-hegyen

A szervezet életében kiemelkedő fontosságú volt az e szemeszteri felvételi eljárás, amit mindannyian – mind az új jelentkezők, mind a tagok – izgalommal kísértünk végig. Idén hét új taggal gazdagodtunk, az ő üdvözlésükre és megismerésükre szerveztük meg a beavató estet.

A társaság összekovácsolására és a hangulat oldására különböző játékokat, szórakoztató feladatokat ötlöttünk ki. Az első állomáson székfoglalóval indítottunk de műveltségi kvízzel, különféle ügyességi játékokkal is vártuk új tagjainkat. Az újonnan felvettek az este elején még kicsit félénken mozogtak köztünk, azonban az este végére már teljesen feloldódtak.

A beavató zárásának helyszíneként a Gellért-hegyet választottuk – immár hagyományként. Itt vártuk meglepetésként az új JÖSzösöket fáklyákkal a kezünkben és egy kisebb tűzijátékkal. A gyönyörű kilátás a hídra, a Gellért térre, a fürdőre, a  fények és a csodás budapesti látkép  mindenkit lenyűgözött. Ez az élmény már tavaly is varázslatos volt, és nagyon sokunknak az egyik legszebb élménye JÖSz-tagként. Itt történt meg az újoncok eskütétele is, utána pedig a gratuláció, a pezsgőzés, és persze kötetlen ismerkedés sem maradhatott el.

Hihetetlenül jó hangulatban telt az este, és valóban nagyszerű volt ismét átélni az avatás élményét, csak idén egy kicsit más perspektívából, „régebbi” tagként. Jó volt látni, hogy elérte a célját az este: az új és régi „jöszösök” az Egyetem keretein kívül is megismerkedhettek egymással.

Ezzel azonban még nincs vége! A felvételi eljárást követő integrációs programoknak: hétvégén a Csattogó-völgybe utazunk le, hogy megtartsuk a szintén hagyományos bevonó táborunkat. Ahogyan ez az este, számítunk arra, hogy a tábor is felejthetetlen élmény lesz.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük