Uncategorized
Bevonó tábor

Bevonó tábor

A múlt hétvégén került sor a JÖSz bevonó táborára, amely megkönnyítette az újonnan érkezett tagok beilleszkedését a szervezetbe különböző csapatépítő programok keretében. Táborunk Verőcén, egy erdő közepén, a Csattogó-völgyben volt.

A sok eső és a hideg ellenére nagyon jól éreztük magunkat. Az első nap, a finom vacsora után egy művelődési vetélkedőben vehettek részt a tagok, amelyet kötetlen beszélgetések követtek.  Másnap különböző játékokat játszottunk, ahol mindenki jól szórakozott. Nem csak a hangulat volt jó, hanem a nap is végre kisütött, és így élvezhettük a gyönyörű őszi tájat, amely körülvett bennünket.
Délután közös mozizás volt a táborban, a Liza, a rókatündér című magyar filmet néztük meg, amely a japán mitológiát használja fel egy romantikus vígjátékhoz. A film után, Ujj Mészáros Károllyal, a film rendezőjével beszélgettünk, és roppant érdekes dolgokat tudhattunk meg a film készítésével, illetve hátterével kapcsolatban. A film nem csak a magyar mozikban, hanem külföldön is nagy sikert aratott, díjakat nyert több filmfesztiválon is.
Este egy néptáncos pár segítségével próbáltuk mi is elsajátítani a magyar tánc művészetét több-kevesebb sikerrel. Miután kellőképpen elfáradtunk e fizikai és szellemi összpontosításban, az este egy zenekar kíséretével nótázással zárult.
Számomra, aki új tagként most került a szervezetbe, hatalmas élmény volt ez a pár nap, mert minden zavar és feszélyezettség nélkül ismerhettem meg a többieket. Végig nagyon jó hangulatban telt az idő, és vasárnap mindenki új élményekkel feltöltődve térhetett vissza a tankönyveihez.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük