Uncategorized
Bevándorlás – A Nyugat Alkonya?

Bevándorlás – A Nyugat Alkonya?

A Joghallgatók Önképző Szervezete jó szokásához híven ismét egy szakmai jellegű, nyilvános előadással köszönti az új szemesztert.Ezúttal is olyan téma kerül terítékre, amely nem csupán régóta a szalagcímeket foglalja, de alapvetően meghatározhatja Európa jövőjét.

Vagy talán túl nagy szavak ezek? Számos álláspont kering ország és világszerte azzal kapcsolatban, hogy mi sülhet ki a jelenleg is zajló menekültproblémából. Honnan jönnek, miért jönnek, meddig jönnek? Mi a szándékuk, miként viszonyulnak az európai kultúrához és az európaiak miként viszonyulnak hozzájuk?

Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő vállalkozott arra, hogy álláspontját kifejtse az ügyben.

Lehetőség nyílik tehát, hogy ne csupán a televízió képernyőin láthassuk, hanem személyesen is kérdezhessük a szakértőt. Bár azt nem ígérhetjük, hogy mindenről megnyugtató választ kapunk a végén, mindenesetre fontos szakmai szempontból elemezni az eseményeket és latolgatni a végkimenetelüket. Célunk egyúttal az is, hogy szeles körben nagyobb érdeklődés és problémamegoldási szándék övezze az ügyet, mert bár nagyszerű lehetőség ilyen témákat akadémiai berkekben feldolgozni, a menekültek száma a Keletiben, a határmentén, és általában Európában nőttön nő…

Az előadáson való részvétel REGISZTRÁCIÓHOZ kötött!
Regisztráció az alábbi linken:
http://goo.gl/forms/0Z4r7p4b7V

Az esemény nem sajtónyilvános!

Pontos helyszín: hamarosan!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük