Uncategorized
IV. JÖSz Nyári Egyetem

IV. JÖSz Nyári Egyetem

SAVE THE DATE: 2022. augusztus 26-28.

Szívesen hallgatnál színvonalas szakmai előadásokat vagy közéleti vitákat? Foglalkoztatnak az aktuális politikai és társadalmi kérdések? Érdeklődsz a jogtudomány határterületei iránt? Vagy egyszerűen csak eltöltenél egy kellemes és tartalmas hétvégét a festői szépségű Várgesztesi Villaparkban, ahol a szakmai beszélgetések mellett művelődési és közösségépítő programokon is részt vehetsz?

A JÖSz IV. Nyári Egyetemén minderre lehetőséged lesz!

A szervezetünk életében már hagyománynak számító több napos rendezvénysorozat idén a JÖSz – Joghallgatók Önképző Szervezete és a JÖSz Intézet szervezésében ugyanis ismét megrendezésre kerül!

Szeretnénk, ha a Nyári Egyetem minden résztvevő számára felejthetetlen közösségi élmény lenne, épp ezért változatos, izgalmas és színvonalas témákkal valamint programsorozattal készülünk.

Ennek részleteit, illetve az előadók és a meghívott vendégek neveit hamarosan közzétesszük eseményünk alatt.

Időpont: 2022. augusztus 26-28. (péntektől vasárnapig)

Helyszín: Várgesztesi Villapark


Jegytípusok:

A három napos rendezvénysorozaton való részvétel értéke közel nyolcvanezer forint személyenként, a hallgatóbarát jegyárak támogatóink segítségével valósulhatnak meg.

Az Early Bird jegy ára: 12 500 forint

A Normál jegy ára: 18 000 forint

Az idei évben is van lehetősége az érdeklődőknek Támogatói jegy vásárlására, melynek összege 25 000 forint

A rendezvény nem csak joghallgatók számára nyitott: szeretettel várunk minden érdeklődőt valamennyi egyetemi karról!

A jelentkezéshez kattints az alábbi gombra, vagy látogass el az esemény Facebook oldalára.


A szervezőkről:

A JÖSz Szakkollégium: A Joghallgatók Önképző Szervezete az ELTE ÁJK és PPKE JÁK egyik legfiatalabb és legdinamikusabban fejlődő szakmai szervezete. A tagok három fő pillérben jelölték meg érdeklődésük központi irányvonalait: a szakmaiság, a jogtudomány mellett lélek kiművelése iránti fogékonyságnak köszönhetően a művelődés és a szeretetszolgálat is pillér rangú alapértékek a szervezetben.

Tagjainkat a XXI. század kihívásaira szeretnénk felkészíteni, s fontos célunk, hogy minél több tudományterületet érintve, innovatív témákkal foglalkozva fejlődhessünk.

A JÖSz Intézet: A JÖSz Szakkollégium alumni tagjai által vezetett sokrétű jogszakmai és kulturális programok, rendezvények szervezéséért felelős szervezet. A JÖSz Intézet keretei között kerül sor többek között a Jogtudományi Szemle szerkesztésére, a JÖSz évente megrendezésre kerülő nyári egyetemének lebonyolítására, koordinálására, jogszakmai és társadalmi viták szervezésére, konferenciasorozatok szervezésére, valamint végül, de nem utolsó sorban a JÖSz tagjainak tanulmányait és kutatásait elősegítő JÖSz Könyvtár üzemeltetésére.


A szervezők a programváltozás jogát fenntartják. A rendezvény nem sajtónyilvános. Az egyes előadások sajtó részéről történő lehetséges megtekintéséről hamarosan tájékoztatást adunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük