Uncategorized
M&A Debate versenyt szervez a JÖSz

M&A Debate versenyt szervez a JÖSz

Miért az M&A Debate?

Kipróbálnád magad? Szívesen foglalkoznál behatóbban több jogterülettel is? Érdekelnek az összefüggések és a jog gyakorlati oldala? Szereted a kihívásokat? Úgy érzed csapatban tudsz a legjobban kibontakozni?

Jó hírünk van a számodra! A JÖSz Szakkollégium a Deloitte Legal közreműködésével M&A Debate néven jogi tranzakciós tanácsadói versenyt szervez, elsősorban harmad-és negyedéves joghallgatók számára.


Mire kell számítani?

A csapatoknak két fordulóban lesz lehetőségük összemérni tudásukat. Az írásbeli fordulóra jelentkezőknek átvilágítási tranzakciós megfontolásokat tartalmazó jelentést kell készíteniük. A szóbeli fordulóba jutott csapatok feladata az lesz, hogy egymás ellen érveljenek, ezt követően pedig bemutassák javaslatukat az “ügyfelük” számára. A verseny a kötelmi jog és a társasági jog mellett a munkajog, illetve a versenyjog területét érinti.

Az M&A Debate-et az ELTE ÁJK és a PPKE JÁK elsősorban harmad- negyedéves joghallgatói számára hirdetjük meg, 4-5 fős csapatok jelentkezését várjuk.



Hogy néz ki a verseny menete?

A versenyre március 25. (péntek) 12:00-ig az alábbi regisztrációs form kitöltésével tudtok jelentkezni.

https://forms.gle/74LfEkVj5NTNprWv9

A csapatoknak a Deloitte Legal munkatársai segítséget is biztosítanak a hatékony felkészüléshez; a március 28-i héten egy előadás keretében fogják ismertetni, hogy mit is várnak el, mire kell számítani az egyes fordulókban, illetve a téma kapcsán szakmai tanácsokkal is ellátják a jelentkezőket. Az előadáson való részvétel a csapatok számára nem kötelező, de mindenkinek ajánljuk, hogy menjen el, hiszen rengeteg hasznos információval gazdagodhat, melyek elősegíthetik az első forduló sikeres teljesítését.

Az írásbeli forduló leadásának határideje április 17. (vasárnap) 23:59, a szóbeli forduló pedig várhatóan április utolsó hetében kerül majd megrendezésre.

Az második forduló pontos dátumát, helyszínét, illetve a díjazással kapcsolatos információkat a napokban közzétesszük eseményünk alatt.

A további részletekkel hamarosan érkezünk!

Bármilyen felmerülő kérdés esetén keressetek minket Facebookon, vagy a szakkollegium@josz.org email címen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük