II. JÖSz Nyári Egyetem

A tavalyi, nagysikerű I. JÖSz Nyári Egyetem megrendezése után úgy döntöttünk, hogy idén augusztusban immár háromnapos programsorozattal, vidéki környezetben várunk minden érdeklődő egyetemistát a Joghallgatók Önképző Szervezetének II. Nyári Egyetemére!

A szakmai előadások, műhelybeszélgetések és közéleti viták mellett idén is pezsgő művelődési programok és esti bulik színesítik majd a palettát. Idén ráadásul kötetlenebb légkörben, a festői szépségű Forster Vadászkastélyban foglalkozhattok a jog határterületeit érintő, innovatív témákkal, és nyerhettek további betekintést a JÖSz tevékenységeibe. Közösségépítő programjaink segítségével pedig mindenki megtalálhatja a maga társaságát, miközben lehetőségetek nyílik arra is, hogy jobban megismerkedjetek a szervezettel,tagjainkkal és egymással!

Mikor? – 2019. augusztus 12-14.

Hol?  Forster Vadászkastély

JEGYTÍPUSOK:*

Az Early bird jegy ára: 6000 HUF, melyet 2019. június 25-e éjfélig (vagy a készlet erejéig) vásárolhatsz meg.

Normál jegyek ára 9500 HUF.

Az idei évben az érdeklődőknek lehetősége van Támogatói jegy vásárlására, melynek összege 12000 HUF.

A rendezvény nem csak joghallgatók számára nyitott: szeretettel várunk minden érdeklődőt valamennyi egyetemi karról!

A részletes porgram IDE KATTINTVA érhető el. 

A programváltozás jogát a szervezők fenntartják.

Akik már biztosan részt vesznek a II. JÖSz Nyári Egytemen:

További előadók hamarosan….


A II. JÖSz Nyári Egyetem támogatói és partnerei:

Adatkezelési tájékoztató

*A jegyárak tartalmazzák a szállás és étkezési költségeket, valamint a a Nyári Egyetem programjain való részvétel költségeit. A különböző jegytípusok között a szolgáltatás tartalmát tekintve nincs különbség.

A képek forrásai ide kattintva érhetőek el.

A rendezvény programja – az Európai Unió jövőjéről szóló, 2019. augusztus 12-i beszélgetésen kívül – nem sajtónyilvános. Az augusztus 12-i beszélgetésre az alábbi felületen lehet előzetesen regisztrálni a sajtó munkatársainak.

KAPCSOLAT: KAPCSOLAT@JOSZ.ELTE.HU
SAJTÓ: SAJTO@JOSZ.ELTE.HU
A RENDEZVÉNY FŐSZERVEZŐI CSAPATA: KOLLÁTH MIHÁLY GÁBOR (FŐSZERVEZŐ), BÁDER LUCA MÁRIA, CSEH DORINA ZITA, HOLLÓ BRIGITTA GABRIELLA, MEZŐ MÉDEA EMESE, NÉMETH DOLÓRESZ, SIMON TAMÁS, SZEBENYEI DÓRA, TAKÁCS ENIKŐ, TELEKI LÓRÁNT

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük