Minden
Price Media Law Moot Court – JÖSz-ös siker

Price Media Law Moot Court – JÖSz-ös siker

Újabb JÖSz-ös siker! 2024. január 31. és február 2. között rendezték meg Párizsban a világ leghíresebb médiajoggal, szólásszabadsággal és adatvédelemmel foglalkozó nemzetközi perbeszédmondó-versenyét, a Price Media Law Moot Court európai fordulóját. Magyarországot az ELTE ÁJK csapata képviselte a versenyen. A csapat tagja volt alperesként Németh Viktor, Szakkollégiumunk Állam- és Jogtudományi Alelnöke, illetve a JÖSz Intézet szakmai tanácsadó testületének tagja.

A magyar csapat kiemelkedő teljesítményt nyújtott, hiszen több mint 30 csapat közül aranyérmet szerzett a legjobb írásbeli kereset kategóriájában, összesítésben pedig előkelő bronzérmet szerzett. Ezáltal ők is sikeresen kvalifikálták magukat az oxfordi világdöntőbe, melyet a Világ 24 legjobb csapata között fognak megrendezni 2024 áprilisában. A csapat tagjai: Darcsi Barbara, Kovács Ábel Bulcsú, Nagy Vanda, Németh Viktor. Felkészítők: Dr. Gosztonyi Gergely, Dr. Bálint János, Dr. Góth Mária, Dr. Lendvai Gergely Ferenc, Dr. Huszár Daniella. A versenyen továbbá bíráló bíróként vett részt a JÖSz egykori tagja, dr. Mező Emese is, aki 3 mérkőzésen szerepelt bíróként.

Németh Viktor

Gratulálunk Viktornak az elért eredményekhez és sok sikert kívánunk az oxford-i fordulóra való felkészüléséhez. Akárcsak eddig, a továbbiakban is számítunk a JÖSz közösségéért végzett alázatos szakmai tevékenységére!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük